Poslovalnica Vrtojba zaradi obnove hitre ceste do nadaljnega obratuje
po spremenjenem urniku in sicer od 6.30 do 13.00 ure.
Hvala za razumevanje.
Verjamemo, da si ključni poslovni partnerji zaslužijo izbrano darilo. S tem pokažete, da jih cenite in želite ohraniti zaupanja vreden partnerski odnos tudi v prihodnje. Zanesljivo vam bomo pomagali pri izboru najlepših poslovnih daril, ki ne bodo le dosegla, temveč tudi presegla pričakovanja vaših poslovnih partnerjev.
Darilne pakete vam lahko pripravimo po vaših željah, izberete pa lahko tudi posamezni izdelek.
Pakete po lastni izbiri lahko naročite samo na sedežu podjetja Peloz v Lokah.
VRSTA IZDELKA | TEŽA/ kos | Cena brez DDV EUR/kg |
Cena z DDV |
1.TRAJNI, SUHOMESNATI IZDELKI | |||
VIPAVSKI PRŠUT SK (proizvedeno iz stegen slovenskih |
Do 10 kg | 14,90 | 16,32 |
VIPAVSKI PRŠUT ¼ VP | Cca 2,0 kg | 29,00 | 31,76 |
DOMAČI PRŠUT S.K. | 7+ kg | 10,50 | 11,50 |
DOMAČI PRŠUT BK ½ (I klas) | 2,5 | 15,50 | 16,97 |
DOMAČI PRŠUT BK 1/4 VP (I klas) | 1,5 | 15,50 | 16,97 |
DOMAČI PRŠUT BK, 1/4 VP, (šivani deli) | 1 - 1,5 | 8,50 | 9,31 |
DOMAČA PANCETA VP | 200 g | 12,50 | 13,69 |
DOMAČI ZAŠINEK VP | 550 g | 14,00 | 15,33 |
SUŠENA DIMLJENA GOVEDNIA | 18,50 | 20,26 | |
2. TRAJNE SALAME | |||
VIPAVSKA SALAMA V DARILNEM KARTONU | 500–700g | 21,00 | 23,00 |
PELOZOVA DOMAČA SALAMA | 500-700g | 17,00 | 18,62 |
SALAMINI | 300g | 8,00 | 8,76 |
TRAJNA KLOBASA | 200g | 12,00 | 13,14 |
SALAMA NAPOLI pikantna VP | 500g | 7,70 | 8,43 |
FURLANSKA SALAMA | 420-480g | 9,00 | 9,86 |
KLOBASA DIVJI PRAŠIČ | Cca 200g | 13,90 | 15,22 |
KLOBASA JELEN | Cca 200g | 13,90 | 15,22 |
TRAJNA KLOBASA S TARTUFI | 200 g | 25,00 | 27,38 |
3. OSTALO | |||
KRAŠKI TERAN | 0,7 l | 5,74 | 7,00 |
DARILNI KARTON ZA CELI PRŠUT SK | 5,47 | 7,00 | |
DARILNI KARTON | 2,87 | 3,50 | |
DARILNI TULEC ZA SALAMO | 2,46 | 3,00 |
Minister za zdravje opozarja: PREKOMERNO PITJE ALKOHOLA ŠKODUJE ZDRAVJU!
Za dodatne informacije nas pokličite na tel.: (05) 33 50 400 ali nam pošljite sporočilo na e-mail: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Potrebujete Javascript za pogled..
Podjetje PELOZ d.o.o. je prejemnik certifikata IFS food.
Kliknite TUKAJ ali na sličico za ogled certifikata >>
Kaj je IFS food standard?
S prodorom evropskih in svetovnih trgovskih verig v Slovenijo so se prenesle tudi njihove zahteve do slovenskih proizvajalcev živil, ki so dobavitelji prehrambnih proizvodov trgovskim verigam. IFS standard združuje zahteve sistema HACCP po Codex Alimentariusu, poleg tega pa tudi pravila dobre proizvodne, poslovne in higienske prakse, sledljivosti ter označevanja živil. Organizacije, ki imajo v svojih poslovnih sistemih že sedaj vgrajenega katerega izmed ISO standardov (ISO 22000, ISO 9001, ISO 14001..) ali certificiran tudi sistem HACCP, bodo lažje pridobile certifikat.
Podjetje Peloz d.o.o. je na mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni 2020 prejelo zlato, šest srebrnih medalj in eno bronasto medaljo za mesne izdelke:
ZLATA MEDALJA |
||
Domači zašinek | ![]() |
|
SREBRNA MEDALJA | ||
Mortadela Domača salama Dimljeni zašinek Vipavska panceta Trajna klobasa s tartufi Furlanska salama |
![]() |
|
BRONASTA MEDALJA | ||
Divjega prašiča klobasa | ![]() |
Certifikat potrjuje, ja je poslovni subjekt uvrščen v skupino podjetij z najboljšo bonitetno oceno v Sloveniji. |
NAZIV AKTIVNOSTI
Tehnološka posodobitev opreme za predelavo mesa iz naslova podukrepa 4.2. Podpora za naložbe v predelavo, trženje oz. razvoj za leto 2019 za gospodarske družbe
POVZETEK
Podjetje je na javnem razpisu kandidirala za nakup določene opreme s katero bi zamenjali obstoječo zastarelo opremo in na novo opremili zorilnico in sušilnico. Oprema obstoječega obrata pa je v vseh teh letih postala iztrošena in tehnološko zastarela. Zato so se v podjetju odločili za investicijo v zamenjavo iztrošenih strojev ter nabava novih ter v opremljanje novega objekta s tehnološko opremo potrebno za sušenje in zorenje pršutov.
Z opremo objekta sušilnice in zorilnice bo podjetje povečalo proizvode kapacitete in optimiralo proces proizvodnje pršutov ter povečalo produktivnost in učinkovitost. Povečala se bo tudi
energetska učinkovitost opreme in posledično s tem zmanjšala poraba energije.
Naložba je bila nujna, zaradi zastarelosti in iztrošenosti opreme in prilagajanja trgu.
GLAVNE DEJAVNOSTI
V prvi fazi bo opremljena zorilnica in sušilnica. V nadaljnji fazi pa bo zamenjana naslednja oprema; vakumirka, hidravlična dvižna miza, kotel za topljenje masti, stroj za masiranje in stiskanje pršutov ter stroj za mletje mesa.
CILJI
PRIČAKOVANI REZULTATI
Spletna stran stran Evropske komisije, namenjene EKSRP (http://ec.europa.eu/agriculture/rural-development-2014-2020/index_sl.htm)
Spletna stran Programa razvoja podeželja 2014 – 2020 (www.program-podezelja.si/).
Cenjene stranke obveščamo, da bodo mesnice od 16.6.2020 dalje poslovala po spremenjenem urniku.
PE Miren, Miren 10, 5291 Miren
PE Vrtojba, MMP 1, 5290 Šempeter:
PE Šempeter I, Vrtojbenska 8, Šempeter:
Od torka 25.1. do vključno sobote 5.2.2022 bo zaradi COVID razmer poslovalnica poslovala po spremenjenem urniku in sicer od 8.00 do 16.00 ure.
PE Šempeter II, Žnidarčičeva 1, 5290 Šempeter:
PE Gorica, Gradnikove brigade 53, 5000 Nova Gorica:
Podjetje Peloz d.o.o. je uspešno kandidiralo v programu »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« ZA PODPORO PODJETJEM PRI PRIPRAVI STRATEGIJ ZA UČINKOVITO UPRAVLJANJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH TER KREPITVI NJIHOVIH KOMPETENC 2019 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, 8. prednostne osi »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«, prednostne naložbe 8.3 »Aktivno in zdravo staranje« in specifičnega cilja 8.3.1 »Podaljšanje in izboljšanje delovne aktivnosti starejših, vključenih v ukrepe«.
Podjetje PELOZ d.o.o. je prejemnik BONITETNE OCENE AA+ za leto 2018 in standarda Global market.
Spoštovane stranke.
Obveščamo vas, da so vse mesnice in delikatese Peloz do nadaljnega ob nedeljah zaprte.
PRIPRAVA POLSUHEGA PRŠUTA
V lonec položite pršut, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 3 ure. V kolikor želite pršut manj slan, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajte vodo. Ko je pršut skuhan, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.
Ohlajen pršut pred postrežbo narežite na malo debelejše rezine (3 mm).
PRIPRAVA POLSUHEGA PLEČETA
V lonec položite pleče, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 2 uri. V kolikor želite pleče manj slano, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajtevodo. Ko je pleče skuhano, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.
Ohlajeno pleče pred postrežbo narežite namalo debelejše rezine (3 mm).
Želimo vam dober tek!