ps3Podjetje Peloz d.o.o. je na mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov na mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni 2020 prejelo zlato, šest srebrnih medalj in eno bronasto medaljo za mesne izdelke:

ZLATA MEDALJA
  Domači zašinek  domai-zasinek
SREBRNA MEDALJA
  Mortadela
Domača salama
Dimljeni zašinek
Vipavska panceta
Trajna klobasa s tartufi
Furlanska salama
furlanska-salama
BRONASTA MEDALJA  
  Divjega prašiča klobasa  domaca-salama

Podjetje Peloz d.o.o. je uspešno kandidiralo v programu »Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile« ZA PODPORO PODJETJEM PRI PRIPRAVI STRATEGIJ ZA UČINKOVITO UPRAVLJANJE STAREJŠIH ZAPOSLENIH TER KREPITVI NJIHOVIH KOMPETENC 2019 v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, 8. prednostne osi »Spodbujanje zaposlovanja in transnacionalna mobilnost delovne sile«, prednostne naložbe 8.3 »Aktivno in zdravo staranje« in specifičnega cilja 8.3.1 »Podaljšanje in izboljšanje delovne aktivnosti starejših, vključenih v ukrepe«.

Več o projektu TUKAJ >>

PRIPRAVA POLSUHEGA PRŠUTA

polsuho-pleceV lonec položite pršut, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 3 ure. V kolikor želite pršut manj slan, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajte vodo. Ko je pršut skuhan, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.

Ohlajen pršut pred postrežbo narežite na malo debelejše rezine (3 mm).


PRIPRAVA POLSUHEGA PLEČETA


V lonec položite pleče, ki ste ga predhodno temeljito sprali pod tekočo vodo. Zalijte ga s hladno vodo in kuhajte vsaj 2 uri. V kolikor želite pleče manj slano, med kuhanjem enkrat ali večkrat zamenjajtevodo. Ko je pleče skuhano, ga položite na desko in počakajte, da se ohladi.

Ohlajeno pleče pred postrežbo narežite namalo debelejše rezine (3 mm).

Želimo vam dober tek!